در این مطلب به بررسی دقیق درب اتوماتیک بیمارستانی پرداخته ایم. همانگونه که احتمالا می دانید، بیمارستان ها و مراکز درمانی، از آن دسته مکان هایی به شمار می روند که تردد شبانه روزی در آنها رواج فراوانی دارد و همین امر، اهمیت رعایت نمودن موضوعات بهداشتی را دو چندان می کند.
لازم به ذکر است که درب اتوماتیک بیمارستانی، امکان دسترسی عمومی را در لابی مراکز اینچنینی فراهم نموده و به کارکنان آنها اجازه می دهد که در مواقع اضطراری، با سرعت و راحتی بیشتری تردد کنند.
همچنین ورودی ساختمان، دارای بیشترین میزان رفت آمد است و لذا درب اتوماتیک بیمارستان، علاوه بر ایجاد امکان سهولت، به دلیل عدم تماس با دست، از گسترش بیماری نیز جلوگیری می کند.
بررسی درب اتوماتیک بیمارستانی از نوع اتوماتیک کشویی و لولایی
این مدل از درب اتوماتیک بیمارستانی، برای اتاق های عمل، کارخانه های تولید دارو و موارد دیگری که نیازمند کنترل دقیق ورود و خروج گرد و غبار هستند مناسب بوده و استفاده از آنها، یک ضرورت بهداشتی تلقی می شود. در ادامه ی مطلب به برخی از دیگر مزایای این مدل از درب اتوماتیک بیمارستانی پرداخته ایم:
- این مدل درب بیمارستاین اتوماتیک، مجهز به لاستیک هایی درزگیر برای درزبندی دقیق است
- هم به صورت اتوماتیک و هم غیر اتوماتیک مورد استفاده قرار می گیرد
- در صورت استفاده در اتاق های رادیو گرافی، با پنل های داخلی سربی تجهیز می شود
این مورد از درب اتوماتیک بیمارستانی برای اتاق های ایزوله و همچنین اتاق های عملی که تردد در آنها بالاست، مورد استفاده قرار می گیرد. انواع آن عموما از شیشه سکوریت، چهارچوب ضد زنگ، ورق استیل و گالوانیزه ساخته شده و تمامی استاندارد های مهم بهداشتی در آنها لحاظ می شود.
همچنین سنسورهایی که در آنها تعبیه شده، سبب تسریع در رفت و آمد کارکنان می شود.
- مدل تلسکوپی
این مدل از درب اتوماتیک بیمارستانی، برای مراکز هسته ای و همچنی رادیولوژی کاربرد فراوانی دارد. لازم به ذکر است که داخل فریم آن از لایه هایی سربی استفاده شده تا بتواند در برابر نفوذ اشعه های پزشکی به بیرون از اتاق، جلوگیری نماید.
علاوه بر اینها، درب اتوماتیک بیمارستانی از نوع ضد تشعشع، به سرعت باز و بسته شده و مقادیر آن از ۲۵۰ تا ۵۵۰ میلیمتر، برآورد می شود.
بررسی درب اتوماتیک بیمارستانی از نوع تلسکوپی
مکان هایی نظیر ICU، به دلیل ایزوله بودن نیازمند درب تلسکوپی هستند. این درب ها با برخورداری از عرضی کم، حداکثر کاربری استفاده در راستای تردد را دارند.
از ویژگی های بارز این مدل، می توان به تجهیز آن با سنسور چشمی اشاره نمود که این امر سهولت و سرعت در باز و بسته شدن را دو چندان نموده و از ورود باکتری به محل نیز جلوگیری می کند.
بررسی درب اتوماتیک بیمارستانی از نوع کلین روم
یکی از جمله مهمترین انواع درب اتوماتیک بیمارستانی، درب کلین روم Clean room یا اتاق تمیز است.
استفاده از درب اتوماتیک بیمارستانی مخصوص کلین روم، عموما در مکان هایی با ضریب بهداشتی بالا مثل داروسازی ها، کارخانه های تولید تجهیزات پزشکی و آزمایشگاه ها رواج دارد.
اینگونه درب ها باید با دیوار ها هم باد باشند تا آلودگی مجالی برای تجمع پیدا نکند. آنها اغلب به صورت تک لنگه و یا دو لنگه و در اجناس استیل و گالوانیزه نصب خواهند شد.
قیمت درب اتوماتیک بیمارستانی
سعی ما بر این بود که در این مطلب، شما را با انواع درب اتوماتیک بیمارستانی آشنا سازیم. همانگونه که می دانید، تهییه این دست اقلام از مراکز مطمئن حائز اهمیت است. لذا توصیه می شود که پیش از تصمیم برای خرید، در خصوص این فرآیند تحقیقات لازم را به عمل آورید.
در همین راستا باید گفت که شرکت آرامش آذین دانا، متشکل از تیمی متخصص، می تواند یاریگر شما در خصوص استعلام قیمت و همچنین فروشی بهینه و کارآمد باشد.
همین حالا با مشاورین این مجموعه تماس بگیرید تا از خدمات بی نظیر آنها، بهره مند شوید.
همچنین می توانید بخوانید از: درب برقی شیشه ای